Duurzaamheid

Natuurlijk hebben ook wij een mening over wat duurzaam is. Toch houden we dat graag voor onszelf. Want wat duurzaamheid is voor ons hoeft het natuurlijk niet een-op-een voor u te zijn. Wij vinden het belangrijker om u te helpen zelf te ontdekken wat duurzaamheid voor u en uw organisatie betekent. Door uw organisatie transparant te maken en de gevolgen van uw activiteiten in kaart te brengen. Of samen te analyseren wat er nodig is om u voor te bereiden op de circulaire economie.

We kunnen hierover verslagleggen en we kunnen (samen met u) aan voorstellen werken om de activiteiten waar nodig aan te passen. Bovendien kunnen we campagnes voor u ontwikkelen waarmee we een blijvende koppeling van duurzaamheid aan uw bedrijfscultuur en uw presentatie realiseren.

En we kunnen u helpen duurzaamheid te koppelen aan uw merk, door samen met u en uw medewerkers te zoeken naar gedeelde waarden. Want duurzaamheid gaat over toekomstbestendigheid en daarmee over het verwerven van blijvend bestaansrecht van uw organisatie in uw ‘ecosysteem’.