Over Abaelard

Abaelard is een adviesbureau. Daar zijn er veel van. Waarom dan kiezen voor ons? Om een paar redenen:

Duurzaam commercieel
Wie voor Abaelard werkt gelooft in een duurzame toekomst, wat voor specialisme je ook hebt. Dat maakt ons niet minder commercieel. Wij geloven dat commercie uiteindelijk alleen op een duurzame manier kan.

Toekomstbestendigheid
Het merk van morgen gaat vooral over transparantie. En het nieuwe merk wordt bewezen door wat er binnen een organisatie wordt beleefd en doorleefd. Betrouwbaarheid en authenticiteit maken een merk toekomstbestendig.

Wij hebben ervaring. Ons team en ons netwerk bestaan uit ervaren mensen, die gepokt en gemazeld zijn in hun specialismen. Of het nu gaat om strategie, communicatie, marketing, duurzaamheid of ethiek: wij hebben de kennis en ervaring.

We zijn er niet alleen voor grote bedrijven. Het inhuren van adviseurs wordt vaak geassocieerd met grote ondernemingen. Wij willen ook graag bereikbaar zijn voor kleinere ondernemingen. Want daar zit juist de meeste innovatie en zij vormen de motor van onze economie. Wij zijn pragmatisch en vermijden onnodige uren. Ook zijn onze tarieven beheerst. Terwijl wij hetzelfde kunnen bieden als grote ontwerp- en adviesbureaus, komen wij door deze lagere kosten sneller binnen bereik.

Bel ons om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek! We stellen ons graag aan u voor.

Identity Consulting

Abaelard werkt samen met Identity Consulting, hét bureau voor strategische identiteits-, marketing- en communicatievraagstukken. Zie identityconsulting.nl voor meer informatie.