Team

Daphne Huysse (partner)

Daphne is betrokken. En gepokt en gemazeld. De afgelopen acht jaar was zij fractielid en fractievoorzitter voor GroenLinks in de Haarlemse gemeenteraad. Uiteraard nam duurzaamheid een belangrijke plek in en vooral hoe initiatieven van de grond te krijgen en te realiseren.

Tussen 2003 en 2008 was zij verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van Gatsometer en heeft zij de R&D bij de RAI geleid tijdens een reorganisatie en voor Meeting Masters gewerkt aan market intelligence. Het opzetten van een onderzoekstructuur en informatievoorziening zijn haar niet vreemd.
Voor 2003 was Daphne verantwoordelijk voor Research en Market Intelligence bij Dutchtone/Orange.

06 2818 7095

 
 
Bruno Braakhuis (partner)

Bruno heeft overzicht. En de ervaring is breed. Zo is Bruno al sinds 2012 actief als consultant en interim-manager in communicatie en duurzaamheid. Van juni 2010 tot en met oktober 2012 was hij Kamerlid voor GroenLinks (woordvoerder Economische Zaken en Financi├źn).

Tussen 2005 en 2010 was Bruno (interim)communicatiemanager bij Hay Group, Compass Group en Yacht en hoofd MVO bij Van Lanschot Bankiers. Voor 2005 heeft hij gewerkt bij Nuon Holding en Randstad Holding, vooral op het gebied van (strategische) marketing en channel development.

Bruno is een generalist met een accent op communicatie, marketing en duurzaamheid. En wilt u hem inhuren als voice over? Geen probleem:

voice over, voiceover, voice actor agency - Inter Voice Over
06 4485 2385

 
 
Maarten Lemmers (partner)

Maarten is een echte ‘communicado’. De afgelopen jaren leidde hij onder andere diverse complexe (communicatie) projecten. Het doorontwikkelen van de visie op communicatie, zowel binnen als buiten organisaties en het terugbrengen van complexe vraag-stukken naar de communicatievraag die daaraan ten grondslag ligt is waar Maarten goed in is en plezier aan beleeft.

Regievoering en uitvoering in de juiste balans maken zijn werk tot de ideale mix. Hij is een echte zelfstarter met een proactieve instelling, van nature geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en (toekomstig) beleid en wetgeving.

06 4803 9632