Team

Bruno Braakhuis (partner)

Bruno heeft overzicht. En de ervaring is breed. Zo is Bruno sinds 2012 werkzaam als consultant en interim-manager in identiteitsontwikkeling, communicatie en duurzaamheid.

Tussen 2005 en 2010 was Bruno (interim)communicatiemanager bij Hay Group, Compass Group en Yacht en hoofd MVO bij Van Lanschot Bankiers. Voor 2005 heeft hij gewerkt bij Nuon Holding en Randstad Holding, vooral op het gebied van (strategische) marketing en channel development. Van juni 2010 tot en met oktober 2012 was hij Kamerlid voor GroenLinks (woordvoerder Economische Zaken en Financiën).

M +31 6 4485 2385
E bam.braakhuis@abaelard.net

 

Maarten Lemmers (partner)

Maarten is een echte ‘communicado’. De afgelopen jaren leidde hij onder andere diverse complexe (communicatie) projecten. Het doorontwikkelen van de visie op communicatie, zowel binnen als buiten organisaties en het terugbrengen van complexe vraag-stukken naar de communicatievraag die daaraan ten grondslag ligt is waar Maarten goed in is en plezier aan beleeft.

Regievoering en uitvoering in de juiste balans maken zijn werk tot de ideale mix. Hij is een echte zelfstarter met een proactieve instelling, van nature geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en (toekomstig) beleid en wetgeving.

M +31 6 4803 9632
E mj.lemmers@abaelard.net